joi, 22 februarie 2024

Ati uitat de Luna Plina?

 

Nu, nu pot sa cred!!! :)))
Chiar nimeni n-a observat azi ca e Luna Plina? :)))))

De obicei urla internetul cu stiri senzationale, cu vesti mirobolante, cu citiri astrologice si meteorologice despre Luna Plina, dar azi nimic!  :)

Dar NIMIC!!! :)

Au uitat toti de Luna Plina din cauza altor stiri de senzatie care s-au perindat zilele astea prin toate mediile virtuale si pentru care toti oamenii, specialisti sau nu, au simtit impulsul de a le comenta, de a le diseca si de a le amplifica importanta. 

Luna Plina? Bleah... ! E prea banala fata de restul informatiilor, sa fim seriosi. :))) 

Ok, da, am bifat si eu subiectul Manifest-Macarena pe blogul meu, dar, totusi, gata, viata merge inainte, cum sa uitam de Luna Plina? :)

Pai, se poate? Doamne, in ce lume traim?! Cum sa uite toti tocmai de Luna Plina??!! Inadmisibil! Asa ceva nu credeam ca vom ajunge sa traim vreodata! Incredibil, ce vremuri traim, ce vremuri! Este strigator la cer! :))) 

Hai, repede, repede, reveniti-va!

Priviti doua-trei secunde pe geam, incropiti repede-repede un text din doua-trei fraze, eventual cautati un text mai vechi, caci, nah, Luna Plina e in fiecare luna, puteti sa luati si cu copy-paste de pe undeva, ca n-o fi foc, apoi luati o poza cu Luna Plina de pe net si, gata, stirea bomba! :)

Hai, ca doar n-o sa va invat eu! Mobilizarea! :))))

Eu va dau doar startul cu Luna noastra. 
Hai, sa vedem si Luna voastra! :)))))

PS. Haaaa..... ce v-am pacalit! Nu e chiar plina-plina, adica nu e chiar 100% plina, este 96% plina, dar va fi! Fix de Dragobete. :) 

Aaaaaa..... poate de aceea nimeni n-a zis nimic... inca.... asteapta toti ca sa arunce bomba secolului fix de Dragobete.... adica, stiti voi, Luna Plina tocmai de Dragobete?... ce mai! romantism maxim la pachet. Ok, si noua ne place asta! :)

Bine, voi trece cu vederea de data asta ca ati uitat de Luna (aproape) Plina doar pentru ca va fi plina ochi fix de Dragobete, altfeeel......... :)))

Oricum, ziceti merci ca v-am amintit eu de subiectul asta senzational pentru Dragobete! Adica, mai exact, ca v-am abatut atentia asupra Lunii Pline si puteti uita linistiti de Dragobete. Nu de alta, dar stiu ca va enervati cumplit unii dintre voi cand e vorba de sarbatorit iubirica si de Dragobete. Pai, ce naiba, nu a fost suficient Valentine's Day? Adica, nah, in fiecare zi, dar nu chiar in fiecare zi, pe bune! :)))

Haideti, va rog eu, nu mai trageti cu tunul si in Dragobete, ocupati-va de Luna Plina! Pe sistemul "Andreea, fa-te ca lucrezi!":)))
Cu placere! :)))







22.02.2024

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Interior, exterior.
Inspiratie, expiratie.
Impresie, expresie.
Ganduri, cuvinte.
Oglindire.
:)