luni, 24 ianuarie 2022

Dulceata din coji de portocale servita cu ger si ninsoare

 


Ca in fiecare an in ianuarie, mai ales in zilele cu ger mare-mare de tot, imi place sa fac dulceata din coji de portocale. 

De obicei fac melcisori din cojile de portocale, insirati pe ata. Anul acesta n-am mai facut melcisori, am fiert cojile asa cum erau. 

Si, ce? Credeti ca n-a iesit dulceata buna si asa? Punem pariu? Cine vrea sa guste?










Cat timp m-am ocupat eu de dulceata, afara gerul si-a facut de cap. Culorile cerrului s-au schimbat de mai multe ori, ninsoarea s-a pornit, s-a oprit, s-a pornit din nou, nehotarata, apoi.... nu s-a mai oprit.

Am iesit si noi la plimbare in ninsoare, sa ne bucuram la maxim de acest decor minunat, de basm. Poze din plimbare nu am, n-am mai facut, pe motiv de degete inghetate, dar de la geam am destule. :)
































24.01.2022 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Interior, exterior.
Inspiratie, expiratie.
Impresie, expresie.
Ganduri, cuvinte.
Oglindire.
:)