luni, 10 mai 2021

Oare ce urmeaza?



Cu atatia colibri sositi unul dupa altul, stol dupa stol, in aceasta perioada, nici nu m-as mai mira pentru oricat de mult bine ar urma
..
*

"Ne aflam intr-o perioada in care ar fi de dorit ca voi toti sa incepeti sa fiti mai atenti la semnele/mesajele pe care le primiti in diverse forme. Sunt atat de multi oameni care nu sesizeaza semnele si indiciile pe care le primesc si nici sincronicitatile de care au parte… De aceea, ar fi bine sa incepeti sa fiti mai atenti la modul in care Universul si ghizii vostri spirituali comunica periodic cu voi. Universul si ghizii vostri spirituali vorbesc cu voi in moduri foarte variate, va trimit semne care va ghideaza intr-o anumita directie sau pur si simplu va spun ca sunteti pe drumul cel bun, pentru ca stiu ca asta va face sa va simtiti mai bine.

Uneori, poate fi vorba despre o indrumare care va veni la tine sub forma unei fraze pe care ti-o spun trei persoane diferite, la intervale foarte scurte de timp - si te vei intreba cum este posibil asa ceva. Ei bine, totul este posibil; tu doar constientizeaza ca acela este un semn.

Asta li se intampla multor oameni, dar o mare parte dintre ei nu constientieaza ca e un semn, pentru ca ei se asteapta ca ghidarea sa vina sub forma unei voci puternice care sa le spuna ce sa faca sau a unui ghid spiritual care sa apara in fata lor si sa le comunice incotro s-o ia.

Asadar fiti atenti la lucrurile suprinzatoare/ciudate/ inexplicabile de care aveti parte, pentru ca acestea sunt parte a ghidarii de care voi toti beneficiati in fiecare zi; este necesar doar sa fiti mai atenti, pentru a sesiza si decodifica astfel de mesaje subtile, in loc sa va asteptati la un gen de semne care “sar in ochi de la o posta”.

Si cand veti receptiona aceste mesaje subtile si veti urma acea ghidare veti vedea rapid rezultatele pozitive. Si apoi, ca urmare a acestor rezultate pozitive, veti fi din ce in ce mai increzatori si mai dispusi sa urmati semnele pe care le primiti tot timpul." (Daniel Scranton)

Traducerea: Mihaela Dan


*


Anul trecut insoteam aceasta poza cu urmatoarea afirmatie:

Suntem doar la un pas distanta de viitor. Unii au pasul mai mare, altii mai mic, dar nu asta conteaza. 🙂

Anul acesta as spune cam acelasi lucru, dar cu o precizare: nu este o situatie de alegere prin vointa, ci vine prin evolutie, de la sine. Se intampla cand se intampla, chiar daca, da, la baza, tot o (anumita) alegere face ca totul sa se intample. 😉




10.05.2021

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Interior, exterior.
Inspiratie, expiratie.
Impresie, expresie.
Ganduri, cuvinte.
Oglindire.
:)