miercuri, 22 mai 2024

Luna 99% Plina si Vulturul de Munte


Actualizare in 24.05.2025: completare cu text la final

Nu-i asa ca ati uitat de Luna Plina? :))))

Priviti ce Luna 99% Plina avem noi in seara asta! O minunatie de bijuterie albastra! 

Este ca un cuart azuriu pur, orbitor, ametitor de frumos! 

Ca o himera ce apare deasupra Muntelui, ca o Zana luminoasa, stralucitoare, ca o magie a Cerului! Ce spectacol, doamne, ce spectacol! 

Si, ca sa fie frumusetea desavarsita, Luna asta 99% Plina vine insotita de un Vultur de Munte URIAS!

Il vedeti? Parca s-a ridicat pe deasupra brazilor din stanga si s-a indreptat hotarat spre Luna Plina s-o apuce in gheare, protector! Un Vultur dintr-un nor alb, straveziu, diafan, alaturi de o Luna Plina stralucitoare, ca un Vultur de Lumina. :))))

Nimic nu-i intamplator, vedeti si voi cu ochii vostri. 

Tocmai ce-am sarbatorit zilele trecute 3 ani de cand avem Cuib de Vulturi si urmeaza sa sarbatorim in curand 3 ani de cand locuim in Cuibul de Vulturi. 

Iar acum ne apare Vulturul acesta cutezator, imens, cu aripile larg deschise, alaturi de Luna aceasta 99% Plina magica, de o frumusete coplesitoare, ambii invaluiti in esarfa nocturna a cerului, de un albastru misterios, radiant, de poveste! Cititi mesajul din spatele metaforei? ;-)

Deci... e cevaaa!!...... eu sunt fara cuvinte! 

Actualizare in 24.05.2025: completare cu text la final


PS. Dupa cum ati constatat, noi aplicam dictonul "ce-i in mana nu-i minciuna". Daca nu faceam ieri poze Lunii 99% Plina, azi mai fotografiam zero-Luna, caci acum, pe inoptat, cerul este complet acoperit de nori. Nu se mai vede nici o Luna Plina. Chiar daca in calendar apare ca este chiar 100% plina. Dar nu-i deloc! Zero. Nada. Nici o Luna Plina. :))))

Asa ca, tineti minte: "nu da vrabia din mana pe cioara de pe gard". Daca ai o "vrabiuta" de Luna 99% Plina, aia e, e a ta! Bucura-te de ce ai. Nu mai visa "cai-verzi-pe-pereti" si nu mai astepta sa dai lovitura cand ajungi la cioara de pe gard care, vezi-doamne, ca asa scrie in carti, ar fi Luna 100% Plina. Nu este. Nu este deloc, adica. Iluzie. Fantoma ascunsa de nori. Pacaleala in intuneric. Nimic concret. Nimic vizibil. Nimic tangibil. Nici macar o poza. Nici macar o firimitura de poza aruncata peste gard. Si sa nu uitam, norii au si ei rolul lor: blocheaza ceea ce este de blocat, atunci cand trebuie sa fie blocat. Ca pe Facebook, carevasazica.  :))))


































22.05.2024

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Interior, exterior.
Inspiratie, expiratie.
Impresie, expresie.
Ganduri, cuvinte.
Oglindire.
:)