joi, 4 aprilie 2024

Usturoiul de protectie, Mantrele de primavara si Lumina Violeta

 

Motto: "A fi viu înseamnă a avea simţul umorului, a avea o profundă calitate de a iubi şi de a te juca în voie. Sunt absolut împotriva oricăror atitudini negative în privinţa vieţii, iar respectul acordat Divinului a reprezentat întotdeauna o negare a vieţii. Pentru a transforma acest respect în ceva pozitiv, trebuie să i se adauge neapărat calitatea jocului, simţul umorului şi iubirea. Respectul faţă de viaţă este singurul fel de respect care poate fi arătat Divinului, deoarece nimic nu e mai divin decât viaţa însăşi.

Pentru mine, seriozitatea e o boală, iar simţul umorului, o calitate care ne face mai umani, mai smeriţi. Simţul umorului este unul dintre cele mai importante aspecte ale religiozităţii." (Osho)

*

Probabil ca stiti deja, probabil ca ati observat deja ca, odata cu intrarea in luna aprilie, gata, s-au amplificat atacurile energetice, deci, aveti grija! :)

Activati-va Protectiile impotriva atacurilor energetice!

Nu, nu radeti! Ca nu-i de ras. Suntem in plin Post al Pastelui ortodox si tocmai ce am trecut weekendul trecut de Pastele catolic. Este fix perioada cea mai vulnerabila, tocmai pentru ca este si cea mai sacra dintre toate. Fiind cea mai incarcata de divinitate, este si cea mai susceptibila atacurilor din partea "celorlalti". ;-) 

Este perioada in care oamenii se deschid cel mai mult unii fata de ceilalti, au mai multa incredere unii in altii, au o disponibilitate mai mare de a se ierta reciproc si pe ei insisi, si de a-si sterge cu buretele toate "cele rele" ca sa "se spele". 

Ei bine, tocmai in aceasta perioada este recomandat sa fiti si mai vigilenti fata de actiunile mai putin vizibile, dar cu atat mai agresive, ale celor intunecati, rai si cu vibratie joasa, care se ocupa cu chestii urate impotriva celor buni, luminosi si cu vibratie inalta.

Credinciosii le denumesc "ispite", insa sunt mai mult decat atat. Unele sunt chiar atacuri. Nu va lasati prinsi in provocari insidioase, nu stati la vedere, nu va expuneti naivi in fata tentaculelor vampiresti ale acelora, nu ramaneti intr-o zona in care sunteti vulnerabili. 

Protejati-va cum stiti, cum puteti, intoarceti spatele elegant, discret, fara discutii si parlamentari, nu oferiti satisfactia unor explicatii sau detalii, caci fix de acestea se vor folosi pentru a va agata, pentru a va trage in polemici de joasa vibratie, pentru a va impinge in drame, in stari de victimizare sau altele din zona asta. 

Fix pe aceste considerente, dar si (in cazul nostru) mergand pe principiul "poti scoate orasenii din Gradina, dar nu poti scoate gradinaritul din oraseni", in ultima zi a lunii martie, pe 31, m-am apucat sa creez cel mai puternic scut de protectie energetica din cate exista ele pe pamant, in stransa legatura cu tehnicile ancestrale de "gradinarit" energetic: Scutul de Usturoi. :)))

Este universal valabil, merge si impotriva uratilor aia rai si intunecati, merge si impotriva vampirilor energetici, si, la o adica, merge si impotriva oricaror nu-stiu-care "virusi", declarati sau nedeclarati, dintre aceia care, cica, au aparut de nu-stiu-unde si impotriva carora o umanitate intreaga a fost supusa presiunii din partea nu-stiu-cui de a se "proteja" (vezi, Doamne!) folosind diverse nu-stiu-ce seruri dubioase, introduse in corp prin ace, pentru a ajunge nu-stiu-cum la ADN-ul primordial. 

V-ati prins? Bineinteles ca da. Cititorii mei sunt mai inteligenti decat ai lor. ;-)

Usturoiul nostru avea deja varfurile "scuturilor energetice" activate, astepta doar implementarea cu radacinile in pamant, asa cum scrie in instructiunile de utilizare ale acestei arme foarte eficienta, de protectie si aparare. :)))

Am utilizat doua caserole pe care le-am amplasat apoi strategic in balcon, la lumina, unde s-au constituit in doi stalpi infailibili de energie protectoare, benefica. :))







































Abia azi, 4 aprilie, deci dupa patru zile de scut activat, putem confirma ca au fost indepartati toti dubiosii care mai bantuiau prin astral, prin zona noastra montana. :)))

Li s-a interzis categoric sa se mai apropie, li s-a dat Block definitiv si irevocabil, si au fost clasati ca fiind doar niste derbedei ai astralului inferior, conform cu comportamentul lor de joasa speta, plin de injurii, furt de energie, furie si frustrari, proiectii negative asupra celorlalti, atacuri sub centura sau direct in plex, si altele de acest gen. Golaneli! :)

Li s-a dat interdictie pe viata in a se manifesta in proximitatea energiilor noastre, iar usturoiul din dotare isi indeplineste perfect datoria pentru care a fost activat si amplificat de intentiile noastre de paza si protectie. 

Radacinile au fost ancorate adanc in scopul intentionat, iar Antenele au inceput sa detecteze fin gradul de Purificare si Adevar din eteruri.

Deci, May The Force be with us! :)))))  
Asadar, Forta fie cu noi! :)))

PS. Dupa cum puteti constata si in fila lunii aprilie din calendarul nostru, exista zone de lumina si inca exista si zone de intuneric pe pamant. Cerul inca nu este complet senin, iar soarele inca mai este ascuns dincolo de nori. Asta cere vigilenta! Maxima vigilenta! Nu lasati garda jos. 

Nu credeti ca tot ce zboara se mananca. Nu tot ce "zboara" in virtual, se "mananca" in real. ;-)

Mesajul este: Atentie ce Duh hraniti! 
Mielul Alb de Lumina, sau Lupii negri de Intuneric?































Mbuuun. Dupa ce ne-am activat noi scutul nostru de lumina pentru protectie, ne-am deplasat in teritoriul din proximitate pentru a lua pulsul lumii si a ne asigura ca protectia functioneaza perfect la scara locala, inainte de a o amplifica si a o expanda la scara nationala, continentala si apoi planetara. :)))

Un inel de foc din usturoi, activat si lansat de jur imprejurul pamantului, cred ca ar salva definitiv planeta de toate cataclismele, apocalipsele si de toate atacurile inteligentei artificiale, care cica e pregatita, dom'ne, sa preia controlul, precum si de alte bazaconii  de acest gen. 

Pare-se ca informatia aceasta pretioasa a ajuns si la urechile Veveritelor montane carpatine, caci unele s-au apucat sa-si faca provizii, atat de alimente specifice regnului lor, cum ar fi ghindele si nucile, cat si de stocuri uriase de usturoi bio-activat si bine purificat de orice biti intunecati si malefici ai inteligentei artificiale mai sus mentionata, apartinand ocultei, fireste. :))

Am surprins o veverita in plin act constient de crestere a proviziilor de supravietuire in caz de atac cibernetic, energetic si in caz de orice alte atacuri subversive ale celor din Umbra, care, nu-i asa, maine-poimaine vor incerca sa-i transforme pe toti oamenii in roboti bio-nano-computerizati, pregatiti sa fie hraniti cu orice tip de curent electric exista prin meniul Intunecatilor, alaturi de niste garnituri copioase de greieri bio-robotici, ingrasati cu instructiuni de obedienta si control, fiecare dupa preferinte, sau conform impunerii de la partid, prin directivele comunicate prin cip-ul din dotare, implantat corespunzator. Da, e o fraza kilometrica, dar am scos-o cu bine pana la capat! :))

Oricum, nu va temeti! Nu, nu vor reusi! 

Caci exista Dumnezeu mai presus de tot si toti, iar El nu a creat trupul si sufletul Omului pentru a servi tranzactiilor genetice ale unor specii de intunecati care sunt - cum era expresia aceea? - "pe cale de disparitie". 

Si, mai ales, nu i-a dat degeaba Omului acel mult-invidiat Liber Arbitru! A stiut El ce face si de ce. ;-)









In continuare, va voi oferi inca un exemplu de reusita a efectelor scutului de protectie cu usturoi incorporat. :))

Sa vedeti. In a doua zi a lunii, pe 2 aprilie, dis de dimineata s-a napustit asupra statiunii noastre un vant naprasnic, destul de ciudat, caci nu era un vant umed, de furtuna, cu ploaie, ci unul uscat, vajaind sub stralucirea unui soare orbitor, care arunca o lumina stranie spre nord, asupra unor nori vineti care se vedeau adunati deasupra masivelor muntoase Postavaru si Muntele Mare. 

Ei bine, chiar de la orele diminetii, vantul acesta puternic s-a agatat brusc de un brad falnic, crescut in curtea unei vile de la capatul strazii noastre, si l-a trantit la pamant fix peste strada, de-a latul, aterizand, din fericire, fix alaturi de garajul construit in curtea vilei de dincolo de strada. 

Zic din fericire, pentru ca trunchiul masiv al bradului a ratat garajul la milimetru, stergandu-i doar acoperisul cu crengile puternice si indoindu-i cateva ornamente de tabla de la streasina.

S-a nimerit ca Adrian sa fie pe afara la ora aia, caci iesise cu Ema la inspectia de dimineata. Asa ca a putut sa faca doua poze cu bradul cazut de-a curmezisul strazii, dupa care s-a intors acasa rapid, anticipand si alte posibile efecte neplacute ale vantului naravas ce tocmai trecuse pe acolo.

Alte efecte n-au mai fost, in afara imprastierii norilor vineti si inseninarii cerului, de parca brusc ar fi fost o alta zi. Insa consecintele rasturnarii bradului s-au vazut cam toata ziua.

Au venit mai multe masini de la primarie, un electro-elevator cu drujba, o macara, doua masini ale pombierilor, o multime de muncitori, mesteri si specialisti, plus o salvare, in caz ca. N-a fost cazul de salvare, tot din fericire zic, caci nimeni n-a fost ranit. Poate doar s-au speriat niste localnici care erau pe strazi la ora aceea matinala.

Au sectionat in doua trunchiul urias al bradului, care cred ca avea peste 10 m inaltime, si l-au lasat pe marginea drumului, paralel cu acesta si paralel si cu gardul vilei careia ii apartinuse. Eu am crezut ca urmau sa-l ia de acolo, dar nu. Bradul a ramas pe loc, curatat de crengi, urmand a deveni lemn de foc, probabil, pentru proprietarul vilei respective. Nu stim cum urmeaza sa fie despagubit proprietarul garajului pentru micile deteriorari, dar nici nu mai conteaza. Important este ca nimeni nu a patit nimic.

Ei? Vedeti? Pai, daca nu aveam noi activat scutul de paza si protectie din usturoiul bio-ultra-energetic, cine stie ce se mai intampla!  :)))

Si, repet inca o data, din fericire, protectia noastra a functionat la  nivel local, asa ca acum o promovam la nivel national si planetar. 

Ca sa eradicam odata si pentru totdeauna toti pradatorii astia nesuferiti, care se hranesc cu energiile si emotiile negative ale oamenilor, transformandu-i in victime si inoculandu-le tot felul de frici artificiale. 

 




























In final, va voi demonstra inca o data cat de importanta este protectia energetica facuta corespunzator. 

Daca nu aveti la indemana usturoiul de rigoare, aplicati rapid cateva mantre specifice, de primavara, cu Lumina si Bucurie, perfect potrivite pentru ridicat vibratia.

Caci, se stie, acolo unde vibratia este inalta, toti gargaunii fug mancand pamantul in toate directiile. 

Apoi, rasare soarele, cerul este senin si albastru, florile infloresc, pasarelele ciripesc, veveritele ciugulesc, mugurii pomilor pocnesc si infrunzesc, exact ce este nevoie pentru o purificare energetica totala.

Cu vibratia la cote cat mai inalte, puteti sa oferiti si voi sustinerea potrivita si altor suflete care au nevoie de ajutor si ghidare, caci, uneori, este mult mai usor sa treci peste greu fiind langa "cineva" care stie ce si cum, cat si cum, care creeaza si sustine spatiul sacru pentru incarcare energetica si purificare optima. 

"Cineva" poate fi un ghid-specialist intr-un grup de meditatie, o padure, un munte, o apa curgatoare, un colt de soare si o floare, sau..... Lumina Violeta!

Nu, nu radeti. Acum intelegeti de ce avem inca la fereastra ghirlanda de beculete mov de la Revelion! Cum era vorba aia inteleapta, din batrani? "Din an, in Paste!" - adica de la Anul Nou, pana la Paste. 

Mai avem o luna pana la Paste, deci.... protectie maxima va dorim! Fiecare cu ce poate. Sau cu toate deodata, daca e, ca nu strica. :))))

PS. Eram sa uit de Ciubotica Cucului. Da, a inflorit si ea, alaturi de Floarea Pastelui, Branduse, Zambile, Narcise si Primule. Am cules azi si un buchetel de floricele galbene de Ciubotica Cucului, flori pe care le-am pus la uscat in vederea prepararii unor ceaiuri, licori, potiuni magice, fermecate, numai bune pentru protectie energetica. ;-)))) 


























































































04.04.2024

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Interior, exterior.
Inspiratie, expiratie.
Impresie, expresie.
Ganduri, cuvinte.
Oglindire.
:)