vineri, 10 ianuarie 2020

"Noi doi in Gradina", vol. 2 din seria "Bucuresteni mutati la tara, in Ardeal"




Dragi prieteni,

Azi, 10.01.2020, deloc intamplator tocmai azi, ne bucuram sa va anuntam ca tocmai am primit ISBN-ul pentru cel de-al doilea volum numit "Noi doi in Gradina" din seria "Bucuresteni mutati la tara, in Ardeal".
Este continuarea povestii inceputa in volumul "In Cautarea Gradinii" si cuprinde peripetiile de adaptare si transformare din primii doi ani (2016 si 2017) de dupa Marea Mutare.

Revenim in curand cu detalii.

Pentru comenzi (deocamdata este disponibil primul volum) - va rugam sa trimiteti un mesaj cu subiectul "Comanda carte" la adresa: liliana.pascanu@gmail.com

Va multumim pentru interesul neasteptat de mare pentru povestea noastra!

Cu mare drag,
Liliana si Adrian


Pentru cei care au ajuns pentru prima data pe acest blog:

Eu si sotul meu suntem doi intelectuali bucuresteni si ne-am mutat la tara, in Ardeal in urma cu 4 ani, timp in care am adunat o intreaga poveste plina cu aventuri si umor. Aceasta a inceput odata cu primele demersuri de căutare şi găsire a Grădinii noastre, continuand cu marea mutare din Bucureşti la ţară, cu şocul de după mutare şi perioada de adaptare, cu multele, comicele şi rodnicele noastre experienţe privind grădinăritul, cu via, cu livada, cu peripetii legate de cei patru câini ai noştri (dintre care doi caini de curte foarte batrani, ai fostilor proprietari, ce fusesera abandonati, si un al treilea, tot de curte, pe care l-am salvat de la moarte, de pe drumuri) şi alte vieţuitoare necuvântătoare.

Noi doi am adunat aceasta poveste intre copertile unor carti. Cu umor, dar dintr-o anume perspectiva. Aceea a unui vis implinit. N-am omis provocarile, dimpotriva, le-am descris in poveste, insa, aventurile noastre, povestite si, mai ales, traite cu umor, capata o alta lumina si dimensiune. Avem deja 4 ani de cand stam aici si, din bucurestenii ce eram, dornici de o viata in mijlocul naturii, am devenit gradinari. Am invatat gradinaritul din mers, mai mult de pe internet si de la vecini, insa cel mai mult experimentand singuri, ca intr-un joc, razand de stangaciile noastre.

Primul volum, "In Cautarea Gradinii", incepe cu prezentarea peripetiilor prin care am trecut pana ne-am gasit Gradina, dupa vizionarea a 15 proprietati. Povestim nu numai despre actiunile ale noastre, ci dezvaluim multe din preocuparile noastre sufletesti in legatura cu aceasta alegere, multe din framantarile si viziunile noastre privind ceea ce urma sa traim dupa aceasta mutare. Astfel de impartasiri personale sunt mai rare.

Cel de-al doilea volum numit "Noi doi in Gradina" din seria "Bucuresteni mutati la tara, in Ardeal" este in curs de aparitie. Este continuarea povestii si cuprinde peripetiile de adaptare si transformare din primii doi ani (2016 si 2017) de dupa Marea Mutare.

Avem si o pagina facebook dedicata cartilor. O apreciere a acesteia v-ar aduce noutatile in prim plan.
https://www.facebook.com/pg/%C3%8En-C%C4%83utarea-Gr%C4%83dinii-109603810513727/posts/?ref=page_internal  


De asemenea, puteti gasi detalii pe Site-ul "In Cautarea Gradinii" creat special de Adrian pentru promovarea cartilor, unde veti putea gasi mai multe Fragmente din carti, Cuprinsul, Feedback-uri, detalii despre cum pot fi cumparate, Fotografii din Gradina si altele.
Va invitam sa-l explorati, pasind in universul nostru ca pe un gazon proaspat tuns si intins, asa cum sugereaza culoarea verde, predominanta, acel verde care apare atat de des in cartea noastra, acel verde care ne inconjoara peste tot in Gradina, chiar si acum, in miez de iarna, acel verde frumos, care ne vorbeste din miez de inima si ne inalta in miez de suflet! Adrian a mestesugit tare frumos acest site! Este cald, prietenos, colorat, vesel, luminos, si este verde si inflorit ca o gradina! Chiar este precum Gradina noastra.

Sperăm că aceste carti vor inspira şi vor aduce, pe lângă savoarea lecturii unei poveşti adevărate, din viaţă, un strop în plus de frumuseţe, încredere, bucurie, speranţă si zambete în sufletele celor care ne citesc.

Comenzi puteti trimite la adresa de email liliana.pascanu@gmail.com

Va dorim lectura placuta!

10.01.2020

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Interior, exterior.
Inspiratie, expiratie.
Impresie, expresie.
Ganduri, cuvinte.
Oglindire.
:)