marți, 14 mai 2019

Ni s-a dat dupa sufletul nostru!



Nu reusim sa ne decidem cu care dintre cele patru soiuri sa sarbatorim in seara asta.

Pai, da, iar sarbatorim! Cum ce? Nu putem sa ne facem ca ploua si sa trecem cu vederea faptul ca ni s-a dat vremea cea mai buna, cu soare si cald, exact cand si cat am avut nevoie pentru desfasurarea in cele mai bune conditii a evenimentului nostru de familie, respectiv, Botezul Micului Print si Party Garden.

Vineri, cu o zi inainte de a veni noi in Bucuresti, plouase torential, cu vant si furtuna, si fusese frig. Am pornit spre capitala imbracati in geci groase.

Sambata, cand am ajuns noi in Bucuresti a inceput sa se insenineze. Am renuntat la geci si am ramas in bluze cu maneca lunga.

Duminica, ziua dedicata noua, a fost o zi superba de vara! Am petrecut afara, in maneca scurta, in rochite vaporoase, in maieuri si bluze decoltate si cu umerii goi, in picioarele goale pe gazon, iar copilasii in pantaloni scurti si tricouri.

Luni, a doua zi dupa eveniment, a inceput din nou sa bata vantul si sa se innoreze. Spre seara a inceput sa picure. Am revenit la bluzele cu maneca lunga si, pe alocuri, chiar la geci (pe seara).

Marti, adica azi, dupa ce noi am plecat din Bucuresti, s-a dezlantuit iar o ploaie torentiala si un frig de toamna, cu accent insistent pe geci si chiar pe manusi.

Asadar, Multumim, Doamne!

Gata, acum hai sa bem!
Cate o sticla din fiecare, va rugam!






 

 14.05.2019

***



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Interior, exterior.
Inspiratie, expiratie.
Impresie, expresie.
Ganduri, cuvinte.
Oglindire.
:)