marți, 14 februarie 2023

Ursuleti indragostiti din toata lumea, iubiti-va!


Iubiti-va mult si bucurati-va de orice ocazie care aduce un strop de magie, de sarbatoare si de farmec aparte iubirii dintre voi! 

Iubirea are nevoie de momente speciale, nu doar de "la fel in fiecare zi". 

Iubirea are nevoie de zile special dedicate ei, de atmosfera aceea inedita, de sarbatoare. 

Cine iubeste, stie. Cine iubeste se bucura, se alinta si se rasfata intr-un fel diferit, complice, in timpul acestui Valentine's Day. 

Cine iubeste, da, nu are nevoie de o zi speciala pentru a-si dovedi iubirea, insa se foloseste de aceasta pentru a iesi din filmul obisnuit, rutinier al vietii si pentru a creea o altfel de poveste pentru o zi. 

Va pupam! 

Liliana si Adrian




















„Faptul ca există îndrăgostiți mereu, e o dovadă ca lumea e funcțională. Îndrăgostiții sunt ca albinele, zumzaitoare, bazaitoare, polenizatoare. Stiti ce zic oamenii de stiinta ca, de-ar pieri albinele, am pieri si noi cu totul.

Asa si îndrăgostiții lumii, cuprinsi de nebunia love-ului visând si crezând ca ei sunt speciali si ca povestea lor va fi ca toate povestile, plină de aventuri si trăiri, dusă la apogeu si continuată si consumată ... trăind fericiti pana la adânci bătrâneți.

Dacă n-ar fi îndrăgostiții pe lume, lumea ar muri de seriozitate si de solemnitatea problemelor pe care (oricum) noi le creăm, noi le rezolvam (sau murim încercând).

Îndrăgostiții, sunt minunați, nebuni, lunatici, căpiați de dragoste si-si serbează iubirea. Si cred cu tarie ca asa trebuie sa fie, chiar dacă sunt curente anti-valentiniste ale neaoșilor, ale celor care detesta slabiciunea si vulnerabilitatea iubirii. Si daca sunt caraghiosi, ce?? Si daca nu tine decat o luna, un an sau un deceniu, ce? 

Îndrăgostiții sunt amețiții prezentului mereu, trezind invidii sau nostalgii in cei cărora nu le-a venit încă rândul sau celor care tocmai le-a trecut. Si daca dragostea nu tine, ce?? Îndrăgostiții au si voie si nevoie sa si-o serbeze chiar daca cei neindragostiti dau ochii peste cap si gasesc Valentinita prea americana sau prea falsa, sau prea bla, bla, bla.

Mereu m-am gandit la cei care si-au strans argumente antivalentine, întrebându-mă de ce n-au generozitatea de-a-i lasa pe fericitii momentului sa-si faca numarul si sa-si serbeze ce-au ei de serbat."

Autor: Viki Dumitrache









 14.02.2023


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Interior, exterior.
Inspiratie, expiratie.
Impresie, expresie.
Ganduri, cuvinte.
Oglindire.
:)