duminică, 23 iulie 2023

Un selfie - eu, un milion de selfie-uri - Ema Boema von Bubulina Haute Couture



Cam asa se intampla cand Discipolul isi depaseste Maestrul. :)))

Sa va povestesc. 

Imi era cam dor de-un selfie, ca nu mai facusem demult, asa ca am profitat de-o iesire neplanificata in decor cu Bubu, intr-o zi ploioasa, cand, in mod exceptional, Adrian n-a putut sa iasa cu ea, si am preluat eu stafeta. 

Initial ma gandisem ca imi iau umbrela, ies repede cu Ema, ea isi inspecteaza rapid teritoriile montane din fata blocului si ne intoarcem. Mi-am strans rapid parul la spate cu un cleste mare, ca sa nu mi-l ude ploaia, mi-am luat umbrela si pe Boema mea si am iesit. 

Nu avusesem in plan si selfie-ul, ca, daca as fi avut, mi-as fi luat din start cu mine si geanta Louis Vuitton, rochia Gucci, pantofii stiletto Christian Louboutin, diamantele si safirele pe degete, ochelarii de soare Versace si esarfa Calvin Klein. Sa-mi iasa selfi-urile bine, nu de alta! :)))))

Doar ca, tot neasteptat, ploaia s-a pornit mai puternic exact cand am ajuns noi doua sub brazii cei mari si batrani din parcul de vis-a-vis, asa ca ne-am adapostit acolo si am asteptat sa se potoleasca. 

Sub crengile brazilor era bine-merci, uscat, deci mi-am zis ca pot renunta la umbrela si poate ma orientez si de-un selfie, daca tot nu aveam ce face. Un selfie neprogramat si el, dar, la o adica, bine venit:)

Cum va spuneam, n-am avut la mine nici un brand sofisticat si autentic, ca sa ma dau mare in poze, n-am avut nici macar ochelarii de soare contrafacuti Puma, ca puteam sa zic macar ca ei sunt originali, nu? Cine ar fi putut zice ca nu sunt? :)))))

Adica... multi vad, putini observa, nu? Sau... oare... observa toata lumea aceste aspecte in ziua de azi....? ;-) 

In fine, doar pentru "conneuseuri", bluza aceea de pe mine face parte dintr-o colectie luxury Houte Couture Karl Lagerfeld, ca sa stiti. :)))))

Si mi-am facut un selfie. Unul. Doar unul! Dap... atat am apucat.... :))))

"Pai, sigur, numai tu sa-ti faci poze, mie nu mi-ai mai facut de un milion de ani!" ma apostrofeaza Bubulina de la capatul lesei. :) 

Ok, imi zic, hai sa-i fac si ei cateva poze. Si i-am facut.... si iar i-am facut.... si iar.... si iar.... ca nu se mai satura domnisorica mea de facut "selfie-uri".  :))))

Am ales cateva ca sa vi le arat si voua, dar mai ales sa vada si ea, Ema Boema, ca am pus-o si pe ea pe blog, ca si asta mi-a reprosat, ca am cam uitat de ea si ca fanii ei abia asteapta vesti despre ea, iar eu ce fac? o fac uitata? 

Pai, daca fanii ei sunt ingrijorati ca nu mai stiu nimic nou despre ea si nu mai pot dormi noaptea de grija ei? Daca incep sa-si faca procese de constiinta ca nu au fost suficient de loiali si ca nu au aplaudat din toti rarunchii la aparitiile mirobolante ale Bubulinei? Daca sunt curiosi sa afle noi detalii picante din viata mondena a vedetei noastre? Daca simt nevoia sa discute pe la televiziuni, pe la talk-show-uri despre ce-a mai facut si cu cine, de ce si cand, cum si pentru cine? Sau poate doreau sa-i mai transmita Bubulinei noastre niste mesaje de incurajare, ceva, asa cum procedeaza de obicei fanii, nu?! Cum, sa nu mai apara ea la scena deschisa de atata vreme?! Nu se face asa ceva! Deci, iata pozele. :)))))

PS. Ah, sa nu uit! Mi-a zis sa va spun ca zgarda ei este de la Cacharel! Iar lesa este din colectia luxury Homer, de la Frank Ocean. Si ca nici iarba aia nu este iarba obisnuita, nuuuu, este iarba parfumata cu Chanel Nr.5, a avut grija Bubu s-o parfumeze de cateva ori in timpul sesiunii foto, special pentru fanii ei. :)))))













As fi vrut si eu sa-mi fac mai multe selfie-uri cu mine, sa am si eu de unde alege, caci stiti cum e cu satisfactia aia pe care o ai in fata unui selfie bun...! :)))

N-am putut. A vrut selfie-uri numai cu ea! Ca sa aiba numai ea de unde alege! :)))

Dar, sa vedeti grozavie! Dupa ce a vazut Bubu cate poze cu ea am selectat pentru blog, adica cele 11 poze de mai sus, s-a revoltat maxim! :))))

"Ba, mami, te rog foarte frumos si foarte insistent sa le pui pe toate! Pe toate pe care le-ai facut! Toate selfie-urile mele!!!! Ca doar n-am pozat degeaba acolo, in ploaie! Iar fanii mei abia asteapta vesti de la mine! Vor avea cosmaruri la noapte daca le dau numai 11 poze dupa o absenta atat de mare." :)))

Acum asta e, Bubu asa a zis. :)

Trebuie sa va uitati la toate "selfie-urile" ei, altfel se supara. :))))

PS. Trebuie sa recunoasteti ca are talent fata noastra la facut selfie-uri! M-a depasit chiar si pe mine! (sic!) :)))))





















































































































“FUNCȚIA ENERGETICĂ A CÂINILOR🐕

Știți care este funcția energetică a câinilor? Aceste ființe minunate care par a fi cu adevărat "cei mai buni prieteni al omului ", nu sunt doar animale care servesc la îngrijire sau însoțire, existența lor are un sens mai profund (ca tot ceea ce există).

Se spune că câinii provin din lupi, de fapt au asemănări genetice, dar variația atât de diferită între câini, ne face să credem că există ceva dincolo de o simplă "domesticire".

Unii menționează că toti câinii sunt ființe care au fost trimiși de stele pentru a ajuta ființa umană în învățarea sa despre iubirea necondiționată. Acest lucru nu este imposibil, având în vedere faptul că un metal "simplu" precum aurul, conform unor studii recente, a fost adus de meteoriți pe Pământ cu milioane de ani în urmă. Într-adevăr, corpul câinelui sa născut în această dimensiune fizică, cu toate acestea, energia care rulează în ea, nu este neapărat de aici.

Am putea crede că câinele este o ființă mai puțin evoluată, totuși, aceasta este o iluzie a judecății noastre. Evoluția nu este proporțională cu intelectul, nici cu funcționalitatea socială; evoluția este o chestiune de suflet și spirit. Câți oameni iubesc așa cum face câinele cu aproapele său? Asta este evoluția, deși nu există o complexitate intelectuală. Acest lucru nu înseamnă că omul este mai puțin implicat, dar, câinele este stăpânul omului în ceea ce privește dragostea necondiționată.

Conform sistemului energetic al câinilor, plexul solar și inima sunt cea mai largă zonă din ele. Ei sunt ființe care primesc energie. Ei vin să-și protejeze energic partenerul uman. De aceea este atât de comun faptul că dintr-o dată un câine se îmbolnăvește sau că, dacă prietenul său uman este în pericol, îl simte sau se lasă să moară. Pentru că vin cu o misiune și, deși credem că omul este cel care găsește câinele, este invers; aceste animaluțe ajung în momentele potrivite, ne apar pe stradă și caută să rămână cu noi (dacă este cazul) sau pur și simplu prin sincronie vin în viața noastră. Omul poate crede că "alege" catelul, dar el prin privirea lui ne "recunoaște" și asta face ca "zona de empatie" să se activeze cerebral și decidem să rămânem cu el.

Câinii vin să învețe iubirea necondiționată, nu judecă, nu critică, nu se jignesc, nu depozitează ranchiună, resentimente, supărare sau prostii de genul ăsta. Câinele iartă, iubește, se joacă. Dacă îl abandonăm sau îl maltratăm, partea genetică a structurii sale primitive de "lup" începe să iasă mai mult la iveală, devin agresivi, neîncrezători etc., dar afecțiunea și grija (chiar dacă este nevoie de timp) îi readuc la vibrația lor naturală a iubirii necondiționate.

Pe planul energiei, așa cum s-a spus deja funcția lor energetică, sunt receptori. Ei se bucură de extra-senzorialitate, ei percep nu numai dacă cineva vrea să-și rănească fizic partenerul uman, ci și energetic, astfel încât să primească mai întâi energia, astfel încât să nu ne afecteze pe noi, oamenii. Când omul are modele emoționale sau obiceiuri nesănătoase, câinele va începe să lucreze cu acea energie și nu numai cu cel mai atașat membru al familiei, ci cu întreaga familie. De aceea, este important să le oferim multă apă (astfel încât să transmute energie) sau să le oferim dragoste (pentru a-i elibera de poverile energetice inutile).

Ființa umană atunci când doarme, intră în alte frecvențe, la fel ca și câinele. Avem despărțiri sau călătorii, (astrale sau eterice). Câinele mai mult decât orice este un gardian pe planul astral și poate fi diferit de modul în care se află pe acest plan fizic. Probabil că va presupune o formă pe care mintea noastră o recunoaște, astfel încât să nu ne temem și să ne simțim în siguranță, sau va fi pur și simplu ca un "observator", având grijă de câmpul nostru energetic. Există cazuri documentate în care în casele foarte încărcate negativ, câinele nu vrea să intre, iar dacă intră, adesea moare pentru că primește tot impactul energetic.

Gâfâitul său constant, reciclează energia din jur, absoarbe și purifică (de fapt, este modul său de a transpira; să nu uităm că transpirația este un mod în care organismul scoate toxinele). Evident, acest exemplu se referă la gâfâit atunci când nu se datorează oboselii, setei sau anxietății.

Câinii trăiesc în medie de 8 ori mai puțin decât oamenii, acest lucru se datorează faptului că, așa cum am spus deja, ei vin într-o anumită misiune. Corpul nostru se regenerează în cicluri de 7 până la 10 ani, foarte asemănătoare cu durata medie de viață a unui câine. Ei ne însoțesc, ne ajută să creștem frecvența emoțională, să înțelegem iubirea necondiționată, să transmutăm informații celulare, să vindecăm etc.

Motivul energetic pentru urletul câinelui se datorează faptului că sensibilitatea sa reușește să detecteze vibrații "negative", "dense" și apoi să-l observe (poate percepe chiar și evenimente în alte părți ale lumii sau evenimente care se vor întâmpla). Este comun pentru mulți oameni să spun că, înainte de cutremure majore, prin "coincidență" câinii lor au fost în mod constant urlete și / sau neliniștit.

Câinele se bucură de existența multidimensională. Nu numai omul este multidimensional, așa cum au menționat unii oameni de știință care studiază domeniul energiei, de asemenea, câinele. De aceea simt când s-a întâmplat ceva cu partenerul lor.

Pentru "estetică" unii oameni.. le taie de obicei coada și urechile, acest lucru este echivalent cu mutilarea lor în planul energetic (deși se recuperează), este total inutil să facă acest lucru. În urechi este centrul energetic coronarian (responsabil de conexiunea cosmică), deci sunt ca "antenele" sale. Și în coadă, există forța de viață. Într-adevăr, nu trebuie să continuați cu aceste practici, nu trebuie să o faceți.

Sursa : Nadim David via Elena Elenica


23.07.2023

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Interior, exterior.
Inspiratie, expiratie.
Impresie, expresie.
Ganduri, cuvinte.
Oglindire.
:)