duminică, 20 decembrie 2020

Din 19 decembrie 2020, energiile au alta culoare

 


De ieri, 19 decembrie 2020, energiile au alta culoare! 🙂

Aripile si Zborul revin ferm in atentia celor care cred in Aripi si in Zbor! 🙂

Inca cineva a spus asta atat de bine. cititi mai jos! 🙂

Eu sunt un semn de aer, Adrian e un semn de foc, deci potentare reciproca pentru Zbor cu Aripi de Foc, mai ales acum, dupa ce am depasit semnul de pamant. 😉

Este fix momentul asteptat! In plus, maine este solstitiul, ultimul prag spre primavara! 🙂

La final aveti linkul catre articolul complet al Corinei Chelaru.











***

"Pe 19 decembrie 2020 intrarea lui Jupiter în Vărsător răsfiră harfa unei energii aeriene, atât de diferită de apăsarea terestră şi limitativă a Capricornului, semn de pământ. (...)

Jupiter va deschide uşile cuştilor noastre şi va spune: liber la zburat spre curcubeu, liber la a vă găsi singuri cele mai potrivite grăunţe, liber la deschis aripi şi la respirat cerul!

Şi cei mai mulţi dintre noi vor sta temători pe marginea cuştii, pentru că nu ştiu altă lume decât cea din cuşca familiară, încercând să păşească timizi până la fereastra de unde adie un aer atât de pur încât îi va ameţi şi înfricoşa, umplându-le plămânii de infinit. Se vor întoarce poate, închizându-şi uşa singuri şi preferând să creadă că albastrul cerului este doar rama unui tablou familiar din camera în care este cuşca lor.

Dar cei care vor lua infinitul în piept şi vor deschide curajos aripile, începând să-şi caute singuri seminţele adevărului cu care să se hrănească şi cei care îşi vor da seama că aripile lor şi ale celorlalţi se pot sprijini unele pe celelalte pentru a se înălţa din ce în ce mai mult vor fi cei care se vor elibera din sine şi vor creşte. Vor creşte IMPREUNA, vor creşte un scop comun, vor creşte o viaţă în care limita este Cerul! Aceia vor creşte într-o poveste cum numai Zeul Jupiter poate să nască: o poveste a puterii grupului care hrăneşte puterea fiecăruia din membrii săi.

Jupiter ne spune ca în poemul lui Rumi: “You have escaped the cage. Your wings are stretched out. Now fly.” (Ai scăpat din cuşcă. Aripile tale sunt întinse. Acum zboară.”

https://edituraeclipsa.ro/.../jupiter-in-varsator.../...

20.12.2020

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Interior, exterior.
Inspiratie, expiratie.
Impresie, expresie.
Ganduri, cuvinte.
Oglindire.
:)