sâmbătă, 8 august 2020

Zborul




Dragi prieteni,



Noi doi, Liliana şi Adrian, dorim să vă împărtăşim cu bucurie că suntem în punctul în care deschidem un nou şi minunat capitol în viaţa noastră.  Însă, mai înainte de a face asta, dorim să închidem şi ultimul capitol al poveştii pe care, timp de 5 ani, am numit-o „Grădina lui Dumnezeu”.  



După cum ştiţi, ne-am căutat Grădina cu ardoare, dorindu-ne ca, în interiorul ei, să ne continuăm şi să ne desăvârşim evoluţia sufletelor, departe de iureşul şi provocările vieţii urbane. Aveam nevoie de un cuib în care să ne „creştem” aripile ca într-un cocon protector. Am găsit-o şi am pornit pe calea împlinirii acestui vis având convingerea că noi doi, căutători de Dumnezeu fiind, aveam să ne trăim viaţa la ţară precum într-un rai dumnezeiesc, bucurându-ne nesfârşit în mijlocul naturii de liniştea, pacea şi puritatea ei, culegând roadele pământului, cultivate cu mâinile noastre, gospodărindu-ne singuri, trăind în armonie cu toate vieţuitoarele, cu ritmul naturii, cu influenţa anotimpurilor, cu intemperiile atât de imprevizibile, cu toate energiile pământului şi cerului, deopotrivă.



În cel de-al treilea an de viaţă rurală, după ce am finalizat mai multe acţiuni generatoare de confort şi sustenabilitate pentru termen lung, am ajuns la concluzia că această experienţă ne-a adus împlinirea de care aveam nevoie, că am integrat rapid mult mai multe procese de evoluţie decât anticipasem şi că suntem pregătiţi pentru o altă etapă. Grădina începuse deja să ni se pară a fi prea puţin, deşi, paradoxal, în acelaşi timp, ni se părea a fi prea mult. Venise timpul să predăm ştafeta şi să mergem mai departe.



A urmat un timp în care ne-am îmbrăţişat experienţele şi învăţătura acumulată, ne-am sintetizat creşterea şi lumina asimilată în structurile noastre spirituale, şi, în plus, ca un bonus, ne-am oferit un timp în care ne-am creionat si o nouă perspectivă, prin sedimentarea materialului cărţilor în care ne-am povestit aventurile noastre de „bucureşteni mutaţi la ţară, în Ardeal”.



Ei bine, azi vă anunţăm că am lăsat Grădina în urmă şi ne-am pornit Zborul către o nouă călătorie spre înălţimi. O nouă lume s-a deschis înaintea aripilor noastre, infinit de bogată în experienţe, îmbiindu-ne să o explorăm.



Cu drag, azi, 08.08.2020, trecand impreuna prin Portalul Leului Innaripat

Liliana şi Adrian

PS. Detalii privind achizitia celor patru volume ("In Cautarea Gradinii", "Noi Doi in Gradina", "Gradina pentru Aripi si Vise", "Zborul"), fragmente din continut si Cuprinsul si alte informatii pot fi gasite pe site-ul cartilor aici:
https://gradina.design.blog/comanda-directa_backup/

 



08.08.2020 - Portalul Leului Innaripat


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Interior, exterior.
Inspiratie, expiratie.
Impresie, expresie.
Ganduri, cuvinte.
Oglindire.
:)