joi, 2 iulie 2020

Ceva s-a schimbat...

 


 

Mesajul zilei pentru noi, primit azi, după o lungă perioadă de tăcere: "Promitem să fim aici pentru tine NON STOP." "Disponibil Aici. NON STOP." Un colibri pe uşa unui magazin.

Am stat departe de facebook şi voi mai sta o vreme. Mai intru doar uneori, ca şi cum aş privi pe fereastră. Chiar vorbeam cu Adrian şi ne minunam amândoi de diferenţa majoră a felului în care ne raportăm acum la facebook faţă de până o lună în urmă. Ceva s-a schimbat şi chiar ne bucurăm să simţim asta.

La noi sunt toate bune, doar că nu mai simţim să stăm atât de mult vizibili public. Am trecut brusc într-o nouă etapă şi suntem ca fluturii, în etapa de crisalidă. Ne dăm seama că absenţa de pe facebook poate fi resimţită de unii prieteni care ne citeau.

Chiar dacă nu mai povestim, în interiorul "coconului" nostru se întâmplă multe noutăţi. Nu mai simţim nevoia de a le povesti, ca înainte, şi chiar şi eu mă mir de această schimbare. E de bine, chiar nu mai credeam să scap vreodată de povestitul şi fotografiatul obsesiv-compulsiv.






02.07.2020

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Interior, exterior.
Inspiratie, expiratie.
Impresie, expresie.
Ganduri, cuvinte.
Oglindire.
:)