marți, 2 iunie 2015

De Rusalii am primit un sem: "Îți trebuie curaj ca să fii cu adevărat fericit"


"Îți trebuie curaj ca să fii cu adevărat fericit.
Și când ajungi în locul ăsta, înțelegi și de ce ai nevoie de curaj.
Fericirea nu este pentru oamenii slabi. Și nu ține cont de câte fapte bune ai făcut în viață. Nici de imaginea pe care ți-ai construit-o în ochii celorlalți. Ca să fii cu adevărat fericit, trebuie să fii puternic. Puternic cât să înțelegi că responsabilitatea îți aparține. Puternic cât să simți dificultățile ca pe cei mai buni profesori de viață. Puternic cât să rămâi, atunci când te apropii de fericire. Și să înțelegi că o meriți.

Îți trebuie răbdare ca să fii fericit. Răbdare să lucrezi cu tine, răbdare să înțelegi, răbdare să lași un vis să se împlinească. Și când ajungi în locul ăsta înțelegi și de ce a fost nevoie de timp.

Îți trebuie o minte matură și un suflet de copil. O minte care să vrea să înțeleagă mai mult și un suflet care să creadă în miracole.
Îți trebuie atenție la tot ce se petrece în interiorul tău și la ce simt cei din jur în relația cu tine. Și sinceritate cât să recunoști în sinea ta la ce ai de lucrat cu tine.

Fericirea nu este pentru leneși. Și nici pentru oamenii complicați. O minte deschisă și muncitoare are nevoie de un suflet simplu care să lase spațiu magicului și cunoașterii intuitive. Și încrederii într-o forță inteligentă, dumnezeiesc de frumoasă, care există și în tine.

Ai nevoie de suflet și lipsă de prejudecăți, ca să te îndrăgostești cu toată ființa ta indiferent de vârstă, statut social, frici ori nesiguranță. Ai nevoie de curaj ca să rămâi îndrăgostit și să iubești un om indiferent de timpul care trece, ori de cât de rar sau des vă vedeți. Este nevoie să trăiești fericirea asta zi de zi ca să o integrezi în interiorul tău fără să te mai sperie. Și ca să faci asta, trebuie să încerci. Să faci primul pas.
Dacă vrei să fii fericit, fii. Dar pentru asta îți trebuie curaj."
Sursa:https://atractiasuccesului.wordpress.com/2014/12/03/iti-trebuie-curaj-ca-sa-fii-cu-adevarat-fericit/




















































































































































































































































































 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Interior, exterior.
Inspiratie, expiratie.
Impresie, expresie.
Ganduri, cuvinte.
Oglindire.
:)