duminică, 26 iulie 2015

O femeie este gata de orice în două cazuri: când are pentru ce lupta și când nu mai are ce pierde




Sursa: http://devorbacutine.eu/o-femeie-este-gata-de-orice-in-doua-cazuri-cand-are-pentru-ce-sa-lupte-si-cand-nu-mai-are-ce-sa-piarda/


Femeile devin incredibile când iubesc. Atunci lumea lor se împarte la doi și se înmulțește la mia de momente frumoase, de gânduri despre viitor, de dorințe și plăceri. Femeile știu să cucerească, știu să se lase cucerite, dar știu și să devină slabe și moi alături de bărbatul potrivit. Sau invers, puternice prin scopul lor. Sunt femei care trec dincolo de imposibil, cedează sau și mai mult, se lasă înjosite doar ca să păstreze dragostea mult dorită. Și sunt femei gata de orice. Ele fie au motive maxime de fericire, fie sunt disperate. Deci fie sunt iubite și vor să lupte pentru dragostea lor, fie le-a fost furată dragostea și nu mai au ce să piardă.


E suficient să vezi o femeie îndrăgostită ca să știi de ce ea este în stare. Și e suficient să vezi o femeie trădată ca să știi până unde poate cădea. Cert e că tot ele, femeile, cad în extreme. Fie iubesc prea mult, fie urăsc prea tare. Sau nu le pasă. Sau suferă enorm. Pentru că dincolo de ambiții și orgoliu, este slăbiciunea sau puterea femeii în fața dragostei. Este dorința de a avea o familie frumoasă și de a face orice pentru ea sau înțelegerea că la moment acel vis frumos nu mai este. Atunci femeile sunt gata să facă orice și mai mult decât atât. Femeile sunt gata să riște. Gata să iubească și pentru doi. Sau să urască.


Nu doar bărbații au puterea să miște lucrurile. Și nu doar bărbații au dorința să pună capăt. La femei însă partea cu implicare sau indiferență se simte mult mai bine. Pentru că doar femeile pot să fie aproape o viață și într-o zi să nu mai fie în nici un fel. Și doar femeile pot să fie indiferente și apoi să se implice de parcă acesta ar fi sensul vieții lor. Diferența o face bărbatul de alături, dragostea dintre ei și motivele. Cert e că o femeie poate să o reia de la capăt, de parcă nimic nu a fost și tot ea poate să sufere, de parcă nimic nu va mai fi. Și în tot acest timp ea să fie gata de orice.


O femeie este gata de orice în două cazuri: când are pentru ce să lupte și când nu mai are ce să piardă.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Interior, exterior.
Inspiratie, expiratie.
Impresie, expresie.
Ganduri, cuvinte.
Oglindire.
:)