miercuri, 9 aprilie 2014

Vorbind despre iubire sau iubind, pur şi simplu?





Iubirea – o temă inepuizabilă a omenirii. Şi nu numai.

Vorbim, scriem, pictăm şi compunem melodii de iubire, o căutăm şi o trăim cu sufletul, o manifestăm prin fel şi fel de gesturi şi, cu certitudine, niciodată nu vom înceta să ne dorim a simţi în noi sau în jurul nostru efectele acestei expresii înălţătoare, fără seamăn.

Indiferent de talentul şi abilităţile fiecăruia de exprimare, ceea ce vine din iubire este un  dar personal din sine însuşi pentru sine şi, în acelaşi timp, unul oferit lumii. Iubirea se simte ca un preaplin interior pe care îl revărsăm în jur cu emoţie şi bucurie, cu entuziasm şi încredere, descriind frumuseţea sentimentelor prin frumuseţea cuvintelor, culorilor şi sunetelor, ori prin aceea a gesturilor şi faptelor de viaţă, ori chiar prin simpla frumuseţe interioară şi exterioară a propriei prezenţe, care adie ca o magie minunată în preajma celui iubit.

Nu contează cum ne manifestăm iubirea, în esenţă nu-i nici o diferenţă, căci prin tot ceea ce TRĂIM, de fapt, ne exprimăm şi ne dăruim pe noi înşine exact aşa cum suntem – unici.

Iar fericirea de a-l primi pe celălat în dar nu poate fi egalată de nimic altceva decât doar de fericirea lui de a te primi în dar pe tine.

Tocmai de aceea, mulţumim, Doamne, amândoi.

Bucuresti : 09.04.2014

***

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Interior, exterior.
Inspiratie, expiratie.
Impresie, expresie.
Ganduri, cuvinte.
Oglindire.
:)