marți, 2 iulie 2019

Un zgarie-nori in satul nostru



Avem niste stiri noi, senzationale, pe surse.
Am aflat ca vis-a-vis de casa noastra, in dreapta, unde pana de curand erau ruinele unei case abandonate, se va construi un zgarie-nori.

Azi au inceput sa demoleze zidurile crapate, paraginite si, pe alocuri, prabusite. Toata ziua s-au auzit drujbe si picamare. Aici se lucreaza manual si va dura cateva zile, fata de prima casa demolata in stanga, a carei demolare a durat doua ore, fiind facuta cu bulddozerul.

Planul urbanistic a fost prevazut pentru acest zagarie-nori cu infrastructura aferenta.Vor fi amplasate semafoare, treceri de pietoni, va fi construita o gura de metrou in proximitate, si, probabil, anul viitor, la marginea satului vom avea finalizat primul terminal al aeroportului rezidential personal. Pam-pam!

Va tinem la curent cu noutatile. Speram ca informatorul nostru sa nu fie arestat pentru divulgare de informatii de mare risc pentru securitatea nationala.

PS - ultimele doua poze sunt din curtea noastra unde primele flori roz, de iulie, si-au deschis petalele in soare. In curand in fata ferestrelor va fi o bogatie de roz parfumat, caci aceste flori, a caror denumire mereu o uit, au un parfum identic cu al trandafirilor de dulceata. Minunate!

Deh, la noi mai rustic, asa, cu flori si verdeata. In vecini vor fi, nu peste mult timp, schele pana la nori, aeroport de OZN-uri si chestii din acestea, de metropola emancipata, monderna, avangardista, de secol nou.

Ce "Micul Paris"? Oras Intergalactic, nu alta!












Din Gradina lui Dumnezeu: 02.07.2019

***

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Interior, exterior.
Inspiratie, expiratie.
Impresie, expresie.
Ganduri, cuvinte.
Oglindire.
:)