luni, 8 aprilie 2019

Ciuperci la cuptor cu... chestii.




Mai intai, pentru cititorii nostri fideli care sunt curiosi daca si cat a plouat pe la noi.... nu n-a plouat. Inca. :D

Buuun, subiectul fierbinte al zilei fiind depasit sa trecem si la altele mai derizorii, cum ar fi.... "ce am mai gatit noi azi?" :D

Dar sa nu ma intrebati cum miroase acum in toata casa, nu numai in bucatarie! :D Si sa nu ma intrebati ca gust au ciupercile acelea facute la cuptor! :D

Puteti sa ma intrebati, insa, ce-am pus peste ele de arata asa apetisant. :D )))) Si mai puteti sa ma intrebati si ce-am patit de sunt atat de modesta! :D ))))

Ok, sa nu va mai tin pe jar, caci va inteleg nerabdarea. :D

Peste ciupercile spalate si stropite cu un pic de ulei de masline (voi puteti pune unt, daca vreti, noi unt nu, deloc!) am presarat seminte de susan, seminte de mac, sare roz de Himalaya, (voi sa puneti si piper, eu n-am pus), cateva boabe de coriandru, un praf de ienibahar si unul de boia iute de ardei si usturoi. :) Am pus si catei de usturoi taiati in bucatele mici, dar si frunze de usturoi verde, taiate maricel.

In tava am pus un pic de apa inainte de a o baga in cuptorul deja incins si le-am lasat la foc tare 10 minute, apoi am oprit focul si le-am mai lasat asa inca 2-3 minute. Apoi le-am scos si le-am pus intr-un vas de sticla termorezistenta, cu patrunjel tocat pe deasupra (la momentul fotografierii nu pusesem inca patrunjelul peste ele). :)

Cam asta e. Vreti sa revenim la subiectul fierbinte al zilei, ploaia? :D
Nope, cat am stat noi aici, la o sueta despre si cu ciuperci, n-a plouat. 


























Din Gradina lui Dumnezeu: 08.04.2019

***

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Interior, exterior.
Inspiratie, expiratie.
Impresie, expresie.
Ganduri, cuvinte.
Oglindire.
:)