miercuri, 13 martie 2019

Facebook de pe telefonul mobil


N-aș fi crezut ca voi ajunge vreodată să accesez facebook-ul de pe telefonul mobil. Uite că s-a intamplat și asta. Din fericire🙂, sunt zen și mă distrează situația. Deocamdata. :) Laptopul meu ar face totuși bine sa se hotărască pe ce nume vrea sa fie apelat. O sa incercam mâine cu DELL și cu ceva rugăminți suplimentare

11.03.2019



Scriu de pe telefon. Greu, foarte greu. Cred că am nevoie de un psihoterapeut, de un terapeut energetic, de un couch spiritual, de un terapeut in regresie temporală și, in mod sigur, de un maestru Reiki, Karuna și de care altele of mai fi. Intru in depresie. Nici macar emoticoane le nu le nimeresc. Tastele scriu ce vor ele, autocorectul îmi schimba după un algoritm ocult, șterg, rescriu.... Nu mai pot! Cedez emoțional fara laptop!!! Intru in noaptea neagră a sufletului!!!! Acum as atașa și o poza la mesajul asta, dar habar n-am cum să fac asta cu telefonul. Și, nu, nu incepeti să-mi explicați. Am nevoie de autoflagelare maxima. Canon pentru neaprecierea cum se cuvine a drăguțului meu de laptop care acum suferă singur și părăsit de toți pe un raft obscur, într-un service unde cine știe cât are de stat. Gata, închei, că mă apucă plansul de mila. 🤣🤣🤣😃😃😅😅😄😄 Ha!!! Am dat de emoticoane!!! 😂🤣😀🤩😍☺️😋😊😉🤣😅😎

13.03.2019

UP DATE: 14.03.2019
Yuuupiiiii!!!! Scriu din nou de pe laptopul meu dragalas si frumusel, iubitelul si scumpul de el, ca tare dor mi-a fost!!! )))))

Azi am fost sunati de la service si ne-au spus ca e gata, putem sa-l ridicam. A avut placa video desprinsa si BIOS-ul corupt. Da, chinezeste pentru mine. Adrian zice ca este credibil diagnosticul, asa ca e de bine. 

Oricum nu mai conteaza, bine ca e viu si nevatamat, cu toate organele in el. N-a suferit nici macar un banal transplant.
Dragutul de el! Nici nu banuiti ce greu sa ai pe cineva asa drag, cum imi e el, in spital! Bine ca i-am facut azi externarea, iar acum este din nou in bratele mele!

Tocmai la timp, caci telefonul meu, ca un oportunist fara pereche, se prinsese ca e un moment bun sa mi se bage pe sub piele si tindea deja catre favoritisme. Ha!! Nici vorba de asa ceva!!! Nu si-a gasit clientul potrivit cu mine, eu sunt fidela pana in panzele albe si dincolo de ele! )))

Oricum diagnosticul arata ca n-a fost ceva grav, asa cum a spus si Adrian. Ma bucur mult ca mi l-a facut repede si ca n-a fost nevoie de nici o schimbare de componente. N-am intervenit niciodata asupra lui in nici un fel de cand l-am cumparat, n-a avut nici o problema pana acum, asa ca sa zicem ca totul e bine cand se termina cu bine. :)  Pe 8 martie a implinit 8 anisori. :D Cred ca s-a simtit nebagat in seama de ziua lui si a creat o situatie prin care sa ne atraga atentia ca trebuie sarbatorit. 





Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Interior, exterior.
Inspiratie, expiratie.
Impresie, expresie.
Ganduri, cuvinte.
Oglindire.
:)