marți, 12 martie 2019

Cititul in metrou




Azi, in metrou.

La un moment dat, Adrian observa o doamna citind dintr-o revista. Ma face atenta. Eu raman consternata la aceasta descoperire. Pur si simplu nu-mi credeam ochilor. Cum adica? Toata lumea era cu telefonul in fata, toti erau conectati la retea, toti erau absorbiti cu totul in virtual, iar doamna aceea nu? Ii sfida pe toti fara nici o jena! Era ceva incredibil, de neconceput! Incalca fara nici o mustrare de constiinta regula majoritatii!

Pai, cum sa se mai dezvolte lumea asta daca inca ne mai lovim de cate unii retrograzi, care bat pasul pe loc si franeaza evolutia umanitatii? Cum sa reusim trecerea inspre 5D eteric, cand nici in 4D-ul virtual nu reusim s-o facem asa cum trebuie, existand astfel de elemente antagonice, care nu reusesc nici macar desprinderea de acest 3 D fizic, ramanand blocati intr-o banala, obsesiva si hipnotica revista? Cum? :D

Culmea a fost ca, in statia urmatoare, a urcat un domn care avea in mana si el o revista din care - stupoare! - a inceput sa citeasca nestingherit, fara pic de rusine! Am ramas profund marcata, inca nu mi-am revenit. Nu stiu unde o sa ajunga lumea asta daca nimeni nu ia masuri de eradicare a acestor acte de vandalism cultural si de exemplu malefic pentru tinerele generatii. Cand o sa se inteleaga ca nu se mai poate continua asa?


PS 1 - Noi doi, spre exemplu, nici-nici. Liberi ca pasarea cerului. :D Nici nu citim carti, reviste sau altceva, dar nici cu telefoanele in ochi nu stam absolut deloc. :) In schimb citim altceva. Oameni. ;-)

PS 2 - Pai, da, de-aia stagneaza societatea! Oamenii citesc carti in loc sa stea cu ochii in telefon, pe facebook, la o sueta. :D ))))) Revoltator! :D )))))

PS 3 - MB: "Cititorii de cărţi sunt şi mai retrograzi. Ar trebui izolaţi de societate, că numai rău fac. Plus că dau exemplu prost." Eu: Exact asta este și punctul meu de vedere! Până când o să-i mai toleram??? Jos comunismul!!!
PS 4 - AM: "e destul de obisnuit sa citesti - carti - in metrou. Eu ma intalnesc adesea cu asta.." Eu:Daaaa??? Nici nu mă mai mir că țara asta bate pasul pe loc și nu evoluează și ea spre culmile cele mai înalte ale civilizației și culturii .😂 Pai, daca absolut toată lumea și-ar lepăda de acest obicei retrograd și ar prelua obiceiul sănătos și evolutiv al statului cu ochii în telefon non-stop , pe Facebook, desigur , ar ajunge mult mai departe și mult mai civilizației . 🤣😂😅

Din Bucuresti : 12.03.2019


***

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Interior, exterior.
Inspiratie, expiratie.
Impresie, expresie.
Ganduri, cuvinte.
Oglindire.
:)