luni, 8 octombrie 2018

Din seria "Cum ne distram noi pe facebook?" - Gium laga liga laga lo.


Ieri
Suuuper!!! Am ras cu lacrimi! chiar daca am mai vazut-o de multe ori. Suuuper!!! ))))
Hai, cine incearca sa tina ritmul? 

Vaaaaiiiiiii!!!!! Heeeelllp!!!! )))) Nu ma pot opri!!!! Ruleaza deja a 8-a sau a 9-a oara!!!!!..... 

Gata, trebuie sa iau o portie dubla de Balanescu quartet, sa ma vindec de refrenul asta. altfel nu se poate....

Sper ca toata lumea fredoneaza refrenul, da??? Sa nu care cumva sa prind pe cineva ca nu fredoneaza ca-l scot din lista de facebook!!! Sa fie clar!! Asta-i motiv de incompatibilitate ca prieteni pe facebook, deci Unfriend si Block!

Multi din lista nici nu-i stiu ce-i asteapta! ))) Mai astept un pic, totusi, sa-si confirme participarea la refren... Le mai dau o sansa. 

"Ciup-dagarliga-tacatarliga-tacatarliga, ciup-tacaliga-tacalo...."...parca. Nu?Hai in cor sa ciupilim!!! 😁😁😁😁(Cu diacriticele de rigoare)

Imi place! Refrenul asta cere antrenament, nu gluma! Cum ai zis...? ciup-dagarliga-tacatarliga-tacatarliga... ???? )))))))) Nu mai pooooot de atata ras!!!!

Siii... mare atentie la dictie, va rog! rostiti clar, cu intonatie si cu aplomb: cium-daga-dighi.... ma rog...... stiti cum... ))) Si mare grija la miscarea scenica!!! 

Daaa... si ziua s-a sfarsit. Atentie! Maine verific like-urile. Cine nu figureaza, inseamna ca n-a fredonat! Simplu. Deeeci.... Unfriend si Block. Sa nu ziceti ca nu v-am spus! ))) Adica ce? Adica cum? Adica de ce nu? ))) Hai, sa fiti iubiti!  

Azi
Eu zic sa repetam impreuna, da? hailiphailop..." . ...."ciup-dagarliga-tacatarliga-tacatarliga.... ciup-tacaliga-tacalo".... )))) Haideti, ca nu e greu! 

Va rog, putina concentrare!!! V-ati incurcat. Sa reluam de la "sunt broasca test.... "... ))))

Avem acum si o versiune dactilografiata a refrenului. Pentru incepatori. Fiti atenti! ..... "hailip hailop ciundagaticadagadop, ciundagatigadaga tacanborlingadaga, tacanborlingadaga, tacanborlingadaga, ciundagadigadaga tacanborlingadaga ciundagadigadagadop"....   Ei, ce spuneti? Hai, mai este cineva care n-a prins ritmul?

"Cium-dabadiga....toparalinga-laga-long" )))  

Suntem a doua zi "dupa", este ora 17:30 si inca n-am verificat like-urile. De aceea n-am sters inca pe nimeni din lista, nu din alt motiv. 

Anuntam o varianta de ultima ora!!! "cium-dabadiga....toparalinga-laga-long" )))) Ramanem pe receptie, poate mai identificati si altele.

Asta a fost din seria "Cum ne distram noi pe facebook?".

 ***



 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Interior, exterior.
Inspiratie, expiratie.
Impresie, expresie.
Ganduri, cuvinte.
Oglindire.
:)