sâmbătă, 23 iunie 2018

Traind in Energia Gradinii lui Dumnezeu




-          “Sunteti minunati, ati impamantat niste energii foarte inalte prin lucrarea voastra in Gradina lui Dumnezeu! Cand ti-am decoperit blogul, acum cateva zile nu m-am putut opri pana nu am citit toata povestea voastra in Fairyland din ultimii 2 ani si jumate! E superb! Doar lucruri minunate vi se astern inainte! Pace si iubire!”

-          Iti multumim pentru cuvintele frumoase, de incurajare si sustinere. Si noi suntem surprinsi deseori de cat de multe am reusit sa facem aici in cei 2 ani si jumatate si cat de mult am transformat o gospodarie taraneasca, traditionala, intr-o Gradina a lui Dumnezeu. N-a fost chiar usor pentru noi, caci am fost obisnuiti cu un cu totul alt stil de viata, insa Omul Sfinteste Locul. Daca Omul isi doreste si daca investeste energii frumoase, entuziasm si viziune pe termen lung, iese ceva frumos. Ne bucuram mult ca ne urmaresti blogul!

-          “Ati creat o bula de energie foarte frumoasa care atrage pe frecventa iubirii, a fuziunii, cine stie, poate se mai alatura si alte familii acolo langa voi si se creeaza o bula mai mare. E foarte natural sa va mearga asa frumos in exterior, caci asa sunteti si in interior, tinem aproape, caci ce faceti voi este si visul meu! Sper sa devina si al sotiei mele cat mai curand.”

-          Am creat, intradevar, un halou frumos de energie in jurul nostru, unul pe care il sustinem zilnic prin diverse metode. Am schimbat energia casei, a intregii proprietati si nu numai atat. Insa nu ne-a fost tocmai usor, repet. Zi de zi am avut de "construit" sau de "reconstruit" aici cate ceva in plan fizic si in plan energetic. Iar gradina este inca cea care ne solicita cel mai mult. Ne bucuram ca iti place. Succes si voua in a va gasi locul potrivit, la momentul potrivit. Orice este posibil daca exista perseverenta si dedicatie. Oricum, alegeti-va calea cum credeti de cuviinta, fara sa depindeti de altii. Noi asa consideram ca este cel mai indicat.



Am avut acest dialog de curand, pe facebook. Ne-am cunoscut in urma cu patru ani, la un festival organizat pentru promovarea comunitatilor autosustenabile. Era si el implicat intr-un proiect relativ similar (legat de crearea unei comunitati), din care, intre timp, s-a extras. N-a fost timpul si proiectul potrivit, se pare. De curand ne-a redescoperit prin intermediul blogului si al facebook-ului. Si ne-a dat feedback-ul de mai sus.

Am redat acest schimb de mesaje dintre noi, ales, nu intamplator, din multitudinea testimonialelor pe care le-am mai primit de-a lungul timpului, tocmai pentru ca are o alta conotatie decat toate celelalte. El se refera la energia Gradinii lui Dumnezeu, mai degraba decat la gradina insasi.

Am vorbit pana acum doar tangential despre semnalele pe care le-am primit de la oamenii care ne citesc si care au vazut ce-am facut noi aici. Feedback-ul primit pana acum a fost extraordinar si ne-a prins bine, caci cine oare nu se bucura si nu se simte bine cand este apreciat, incurajat si sustinut, fie chiar si numai prin cuvinte frumoase, din inima?

Dialogul de la inceputul acestei insemnari face parte din seria confirmarilor ca blogul nostru si-a implinit rostul. A servit nu numai Cautatorilor de gradini si de viata la tara, dar si Cautatorilor de Dumnezeu. A celor care au vazut, dincolo de viata in Gradina, si Devenirea, Evolutia, Cresterea, Transformarea si Infrumusetarea Sufletelor noastre.

Energia investita in Planul nostru a fost, de fapt, Energia investita de Dumnezeu in Planul Lui pentru noi. Noi i-am recunoscut Semnele lasate ca indicatoare de Drum si le-am urmat. Am implinit ce aveam de implinit. Ne-am gasit Gradina, am resetat-o, am reformat-o dupa alte principii, am recalibrat-o la alte energii si am infrumusetat-o folosind alt concept decat cel conventional.

Multi din cei care ne-au citit blogul si au vazut pozele pe care le-am impartasit public au vazut si au simtit Energia care ne-a sustinut demersul si care a influentat schimbarea.  Multi au inteles ca, dincolo de munca in gradina, casa si curte si dincolo de rezultatele uimitoare obtinute (avand in vedere ca eram doi novici in ale gradinaritului si traiului la tara), dincolo de recolte si de frumusetea vazuta cu ochii fizici, exista ceva in plus, ceva energetic, ceva mai presus de intelegerea rationala, conceptuala, acel ceva care face ca tot ceea ce este aici, in jurul nostru, sa fie perceput ca fiind extraordinar, minunat, exceptional. Iar asta, da, ni se datoreaza si noua, intr-o oarecare masura, dar mai ales vine de la Cineva care se afla mai presus de noi, mai presus de orice. Este Cineva la care oricine poate apela pentru ajutot si care duce la transformari uluitoare: Dumnezeu si Energia dumnezeiasca.

Nu ne-a fost mereu chiar usor (din punct de vedere fizic) sa implementam toata viziunea energetica asupra Gradinii si s-o facem vizibila ochilor nostri (fizici) si ai celorlalti. Uneori am obosit, alteori ne-am intristat. Uneori am dat cu chipiul de pamant si ne-am revoltat, alteori am abandonat si ne-am oprit pe loc, recalibrandu-ne ritmul, timpul, efortul. Dar, de fiecare data, am avut sprijin si o sustinere energetica enorma pentru a depasi provocarile unui asemenea demers, iar asta n-o putem dovedi cu poze, ca pe celelalte. Este mai presus de confirmarile zilnice venite pe diverse cai, mai presus de sincronicitati si semne, mai presus de dovezi si dovedire. Am simtit-o in noi, prin noi, pentru noi. Iar ea se numeste IUBIRE. Acesta este secretul nostru, ingredientul minune.

Ea ne-a adus impreuna, unul langa altul, Ea ne-a unit si ne-a impletit atat de frumos si armonios, Ea ne-a dat vise si sperante, incredere si curaj, putere si vointa. Ea ne-a purtat pasii inainte, aratandu-ne nu numai directia, ci si modul in care sa mergem pe drum. Ea ne-a incurajat cand simteam ca ne este greu si ea ne-a deschis ochii si sufletele spre frumusetea de dincolo de cuvinte, forma si culoare. Ea, IUBIREA, ne-a fost si scut protector si fereastra deschisa spre zare, si castel inflorit si vazhuh fara limite. Ea ne-a ferit de vrajitoare si zmei si tot ea ne-a pavat cararea cu Lumina si Flori, cu Pace si Abundenta, cu Liniste si Armonie binecuvantata.

Chiar daca suna poetic si chiar daca o sa vi se para utopic sau ideatic, o sa va mai spun ca totul este posibil atunci cand ne lasam purtati pe Calea Divina a Iubirii lui Dumnezeu, cand ne pastram integri si puri, sinceri si curati si cand ne mentinem fermi pe directia calauzita de El, chiar daca pasii nostri pot fi uneori nesiguri.
Am pornit impreuna spre Gradina lui Dumnezeu traind ca un Cuplu Sacru si, treptat, am inceput sa ne-o "construim" folosind nu numai Instrumentele Lumii, ci si, din ce in ce mai mult, Instrumentele Divine. Iubirea si Credinta – sunt doar doua dintre acestea. Rugaciunea si Gratitudinea – sunt altele doua, la fel de importante. Pentru noi, acestea nu sunt vorbe mari si fara acoperire.
Iubindu-ne, Crezand in El, Rugandu-ne si fiind Recunoscatori pentru tot ce primim, pentru tot ce simtim, pentru tot ce traim, reusim nu numai sa ne construim o parte din lumea exterioara, care arata ca o “bula de energie foarte frumoasa”, ci si cea mai mare parte din Universul Interior, cel in mijlocul caruia ne scaldam sufletele si trupurile deopotriva, cel care ne anima ca fiinte ce se exprima si ne reprezinta unic individualitatile in aceasta lume.

Ideea cu care doresc sa inchei aceasta insemnare este, in consecinta, aceea ca, dincolo de ceea ce ochii nostri vad in jur, adevarata Gradina a lui Dumnezeu este (oriunde am fi si oricand), mai degraba, Prezenta si Gratia Divina din interiorul nostru, Energia Iubirii, a Cuplului Sacru, a Dumnezeului/Dumnezeitei, prin Duhul Sfant traind Frumusetea. Acea Frumusete pe care o descriam metaforic, nu demult, astfel :

Frumuseţea celor o mie Flori, o mie de Cupe, o mie de Vise,
O mie de Lumi colorate, frumoase, o mie de Porţi către Ceruri deschise...
O mie de feluri de viaţă trăită, o mie de Taine ascunse-n Cuvânt....
O mie de Ochi din petale de Floare, o mie de Versuri adunate-ntr-un Cânt...
O mie de Gânduri ascunse-n Potire, o mie de Paşi Rădăcina-mplinind...
O mie de Mâini ridicate spre ceruri, o mie de Vorbe şoptind şi iubind....
O mie de Zâmbete purtate pe aripi, o mie de Gene atinse de Vânt....
O mie de Frunze-mbrăcate-n Lumină..... o mie de Flori, Sfântul Graal pe Pământ...





Din Grădina lui Dumnezeu: 23.06.2018
***

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Interior, exterior.
Inspiratie, expiratie.
Impresie, expresie.
Ganduri, cuvinte.
Oglindire.
:)