joi, 15 martie 2018

Cand ai un vis...



Cand ai un vis, nu astepti pur si simplu sa se implineasca. 

Faci tu primul pas inspre el. Mai intai poti, spre exemplu, sa ti-l conturezi cat mai bine. Sa te obisnuiesti cu imaginea lui, sa te vezi acolo, in mijlocul lui, traindu-l, simtindu-l ca fiind viu, adevarat, pentru tine. Sa exemplificam mai concret, zic. :D

 
Care este primul pas pe care il face cineva care tocmai si-a dezvoltat o pasiune pentru trandafirii cataratori? ;-)
Se inscrie in grupuri cu tematica florala
si urmareste cu aviditate orice postare despre ei. Nu va scapa, desigur, din vedere nici oferta generoasa a internetului cu privire la cele mai atragatoare aranjamente florale cu trandafiri cataratori.
Roz si albi, bineinteles, ca asa ne-am stabilit preferintele. :)
Apoi, pentru ca primul pas sa fie cat mai hotarator si mai elocvent, va face si un album cu o colectie temeinica de poze. 


Asa. Ca sa se vada acolo Sus ca suntem seriosi si nu ne lasam abatuti de la Calea noastra.

















































Cand ai un vis, da, este indicat sa incepi sa faci primii pasi inspre implinirea lui. Dar nu oricum. Fii constient si responsabil, asumati consecintele pe care le generezi si, mai ales, nu-ti cladi fericirea pe nefericirea altora. Sa exemplificam, zic. :)

Care ar trebui sa fie principalele preocupari pe care ar fi de dorit sa le aiba cineva care tocmai si-a dezvoltat o pasiune pentru trandafirii cataratori? :D
Exista suficient spatiu pentru plantarea si dezvoltarea armonioasa a noilor tufe? Celelate flori deja existente in gradina nu vor avea de suferit de aparitia in decor a noilor trandafiri? Tendinta nativa a noilor trandafiri spre catarare si acaparare de teritorii nu va duce la sufocarea si eclipsarea celorlalti trandafiri sau a altor flori? :)


Deci, sa fim atenti ce ne dorim, caci s-ar putea sa primim! ;-)
Important este sa ne gandim daca putem duce ceea ce ni se da. 



























Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Interior, exterior.
Inspiratie, expiratie.
Impresie, expresie.
Ganduri, cuvinte.
Oglindire.
:)